Ρεάλ και Φενέρ επικράτησαν των Μπαρτσελόνα και Εφές Αναντολού αντίστοιχα αλλά αμφότερες δεν κάλυψαν την διαφορά από τις αντιπάλους τους σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με έναν Τρόι Τόμπκινς να κανει “όργια” και να σημειώνει 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, “πέρασε” με 91-86 από το “Παλάου Μπλαουγκράνα” της Μπαρτσελόνα και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη θέση από την Βαλένθια.

Από την αλλη οι Καταλανοί, χωρίς Ναβάρο και Ντόρσεϊ και με το μυαλό τους στο Κράσνονταρ και τον “τελικό” της Τρίτης με την Λοκομοτίβ, δεν χάνουν με τίποτα την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.Ξεχωρισε μόνο ο Τόμιτς με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 73-69 της Αναντολού Εφές, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά εννέα πόντων που είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι και έτσι η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα αρκεστεί στην δεύτερη θέση της κανονικης διάρκειας. Παρελθόν από την Εφές αποτελεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που “έριξε” σαφείς αιχμές κατά του προέδρου.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Άντιτς και Ντίξον με 15 πόντους, ενω ο Κώστας Σλούκας είχε 12 πόντους και 6 ασίστ. Για τους ηττημένους ξεχωρισε ο Σάριτς με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ.