Η καριέρα του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό αμφισβητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε, αλλά ο μικρός δικαιώνει τις προσδοκίες και “αδειάζει” όσους δεν τον πίστεψαν.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει περίπου τέσσερις μήνες στον Παναθηναϊκό, έχει πάρει μια μεγάλη γεύση για το τι συμβαίνει εντός Κορωπίου, ωστόσο αυτό που είχε πει εξ αρχής τον δικαιώνει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τονίσει πως θα δώσει ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του ρόστερ για να δείξουν αν πράγματι αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς και μέσα από τους αγώνες, όλος ο κόσμος διακρίνει πως είναι δίκαιος και έβγαλε από τη ναφθαλίνη αρκετούς παίκτες.

Πρώτος ήταν ο Μολό που μέσα από συγκυρίες, τραυματισμούς, κορωνοϊό κλπ, πήρε τις ευκαιρίες του, άσχετα αν στα ματς που χρησιμοποιήθηκε παίζει σε λάθος θέση αυτή του δεξιού μπακ.

Ένας ακόμα που βγήκε από την αφάνεια, ήταν ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός το καλοκαίρι βρέθηκε με το 1,5 πόδι εκτός Παναθηναϊκού ωστόσο πάλεψε, δούλεψε και εν τέλει τον βλέπουμε να δικαιώνεται. Ο απολογισμός του Κάμπε ως τώρα είναι δύο γκολ και μια ασίστ στα τρία τελευταία ματς της ομάδας του.

Ο Κάμπε που δεν έπειθε ακόμα και τον Γιώργο Δώνη έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες στην ομάδα και κατά τη γνώμη πολλών είναι ο πιο αδικημένος παίκτης του ρόστερ.

Ο αναθρεμμένος ποδοσφαιρικά στη Γερμανία και σε μια ομάδα που έχει κάνει “παπάδες” σε θέματα υποδομών, ήρθε στον Παναθηναϊκό επί Νταμπίζα, ήταν μάλιστα προσωπική επιλογή του άλλοτε τεχνικού διευθυντή των πρασίνων και μετά από μια πρώτη σεζόν πειραματική θα λέγαμε στο τριφύλλι, εξαφανίστηκε.

Προφανώς και για την εξέλιξη αυτή δεν φταίνε μόνο οι προπονητές, μεγάλο ρόλο παίζει και ο κάθε παίκτης, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ο Κάμπε κάπου το έχασε.

Η έλευση του Ρόκα και περισσότερο του Πογιάτος ήταν ένα σκληρό μάθημα για τον διεθνή σε επίπεδο Ελπίδων επιθετικό, όμως Η ισπανική αποτυχία και ο ερχομός του Μπόλονι, έδωσε ένα ακόμα “κανονάκι” στον παίκτη.

Ο παίκτης λοιπόν τον δικαιώνει, έχει πάρει φανέλα βασικού, έχει προσφέρει στην ομάδα πολύτιμους πόντους με τα γκολ που σημειώνει και τις νίκες που έρχονται και βάζει ξανά στην ποδοσφαιρική κουβέντα για τα καλά το όνομά του.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, ο παίκτης αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό αρκετά σύντομα θα κληθεί να δείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές και στην Εθνική ομάδα, καθώς ο Φαν’ τ Σχιπ δείχνει να έχει τα μάτια του παντού και η περίπτωση του Καμπετσή δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει ασυγκίνητο.