Το Sport Revolution σε συνεργασία με τον κινηματογράφο «Άστορ» (Σταδίου 28, είσοδο από Στοά Κοραή) και την εταιρεία διανομής Weird Wave, σας προσφέρει εννιά διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διαιτητής» που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου με ώρες προβολής 20:00/ 22:00. Πριν από την απογευματινή προβολή θα πραγματοποιηθεί μία όμορφη εκδήλωση στον χώρο του κινηματογράφου, με ομιλίες και λίγα λόγια για το έργο.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την πρώτη ημέρα προβολής της ταινίας Ο Διαιτητής, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, πριν από την παράσταση των 20:00 θα προηγηθεί συζήτηση με θέμα: Διαιτητής: μέρος του παιχνιδιού ή αποδιοπομπαίος τράγος;

Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετέχουν ο κριτικός κινηματογράφου Γιάγκος Αντίοχος, ο αθλητικογράφος Διονύσης Ελευθεράτος και ο συγγραφέας Κώστας Καλφόπουλος.

Ώρα προσέλευσης: 18:30 / Ώρα έναρξης εκδήλωσης 18:45 / Προβολή ταινίας: 20:00

Συνδιοργάνωση: Weird Wave & περιοδικό Humba!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Πρόκειται για μια ιταλο-αργεντίνικη κωμωδία που εξιστορεί με χιουμοριστικό τρόπο όλα τα δεινά που περνάει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δείτε με ποιον τρόπο, ο πολυβραβευμένος (κυρίως για τις ταινίες μικρού μήκους) Πάουλο Τζούκα, καταφέρνει να συνδέσει τρεις παράλληλες ιστορίες, οι οποίες έχουν κοινό προορισμό. Συνδυάζει ασπρόμαυρες εικόνες που παραπέμπουν σε παλιότερες εποχές, με αρκετά διαχρονικά προβλήματα, που απασχολούν το τόσο ταλαιπωρημένο, παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα Share του διαγωνισμού μας στο προφίλ σας στο Facebook και οι εννέα πρώτοι θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν αύριο, λίγο μετά τις 20:00, όταν και θα λήξει ο διαγωνισμός!