Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που προηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι από την Παναθηναϊκή Συμμαχία παρουσιάστηκε στον ιστορικό «Τάφο του Ινδού» το όραμα για τη «φυσική» έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, αλλά και του αθηναϊκού συλλόγου γενικότερα.

Εκτός των εξαγγελιών των ιθυνόντων της Συμμαχίας, η ανακατασκευή ή καλύτερα αναπροσαρμογή και ανάπτυξη του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (της «Λεωφόρου», όπως είναι τις πάσι γνωστή) παρουσιάστηκε σε ένα καταπληκτικό βίντεο, που πραγματικά συγκινεί και δίνει το στίγμα αυτής της προσπάθειας.

Μιας προσπάθειας, της οποίας βασικός πυλώνας είναι το μήνυμα/κάλεσμα/σλόγκαν «Έλα να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο». Τη «Λεωφόρο των ονείρων μας», όπως γλαφυρά ακούγεται στο βίντεο, απευθυνόμενο στους λάτρεις του τριφυλλιού, στο οποίο  επίσης, μεταξύ άλλων, παρουσιάζεται η νέα, μελλοντική μορφή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, όπως τονίστηκε θα γίνει προσπάθεια να μην είναι κλειστό κατά τα έργα. Ήτοι η ομάδα να μπορέσει να δίνει παιχνίδια στο «σπίτι» της κατά τη διάρκεια των αλλαγών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν εμπορική ζώνη και σουίτες, εκτός φυσικά των νέων εξεδρών!

Ακολουθεί το βίντεο: