Το Netflix ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα και θα μας παρέχει απο εδώ και στο εξής πρόσβαση στην “εξαρετική” του on demand ψυχαγωγία.

Μερικά απο τα πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι (1) βασίζεται στη δικτυακή θέαση ταινιών αλλά και σειρών την στιγμή που εσείς θέλετε, (2) όπως ανέφερα διαθέτη μια τεράστια γκάμα σπουδαίων τίτλων απο τους οποίους και οι περισσότεροι είναι δικές του παραγωγές όπως “Daredevil, Jessica Jones, Orange is the New Black, Marco Polo, Sense8, Hemlock Grove, House of Cards” κ.α. (3) Μπορεί να προβληθεί απο μια πληθώρα συσκευών όπως PC, Smartphones, Tablets, PS4, Xbox One κ.α.

netflixtopseries

(4) Όσο για τον τιμοκατάλογο έχω να αναφέρω ότι είναι εξαιρετικά φτηνός. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 πακέτα (Basic, Standard, Premium) στη τιμή 7.99€, 9.99€, 11.99€ αντίστοιχα. Και στα 3 πακέτα υπάρχει η απεριόριστη ελεύθερη θέαση περιεχομένου σε όλες τις συσκευές, η επιλογή ακύρωσης οποιαδήποτε στιγμή αλλά και ο πρώτος μήνας δωρεάν. Η διαφορά τους βρίσκεται στην ανάλυση και στη ποσότητα των συσκευών που μπορεί να προβληθεί το περιεχόμενο. Το Basic πακέτο δε διαθέτει HD και μπορεί να γίνει θέαση μόνο σε μία συσκευή, το Standard διαθέτει HD και μπορεί να υποστηρίξει 2 συσκευές, ενώ το Premium πακέτο διαθέτει HD αλλά και ULTRA HD (4K) σε 4 συσκευές.

netflix

Ένα ακόμα ωραίο με το Netflix είναι ότι συνδέεσαι στην υπηρεσία με το λογαριασμό σου απο όπου θες και όποτε θες, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον υπάρχει για παράδειγμα στο STANDARD ή PREMIUM πακέτο υποστήριξη για πολλαπλές οθόνες τότε μπορείς να το μοιραστείς με φίλους σου και να σας έρθει πιο οικονομικά. Για παράδειγμα, αν είστε 4 άτομα και θέλει ο καθένας απο μία οθόνη τότε θα σας βγεί 3€/άτομο. Τέλειο?

Ακόμα στην Ελλάδα δεν έχει δημοσιευτεί ο κατάλογος έργων αλλά για όποιον ενδιαφέρεται να ξέρει πως υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσει το περιέχομενο του Netflix μέσω μιας διαδικασίας σε συνεργασία με το πρόγραμμα Smartflix.

Θεωρώ πως το Netflix είναι μία τεράστια προσθήκη στη χώρα μας και δείχνει το τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε και θα πρέπει να διανέμεται το ψυχαγωγικό προϊόν στο μέλλον.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα: https://www.netflix.com/gr/

Καλές προβολές σας εύχομαι!