Για ακόμα μία φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναλαμβάνει να διαφημίσει μία νέα κινηματογραφική ταινία, με αυτή τη φορά το εκλεκτό φιλμ να είναι το Assassin’s Creed.

Από την αρχή του 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει μία πρωτοποριακή συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία παραγωγής και διανομής ταινιών 20th Century Fox. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν αναλάβει να διαφημίζουν συγκεκριμένες ταινίες της εταιρείας, όχι απλά μέσω μηνυμάτων στα social media ή τοποθετήσεις στις διαφημιστικές πινακίδες του Ολντ Τράφορντ, αλλά με συμμετοχή των παικτών σε εντυπωσιακά διαφημιστικά σποτ.

Για το πολύαναμενόμενο Assassin’s Creed, τη μεταφορά στη μεγάλη εικόνα της διάσημης σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών, το διαφημιστικό βίντεο έχει να κάνει με την ιστορία της Γιουνάιτεντ. Διάφορες σκηνές από μεγάλες και ιστορικές επιτυχίες της ομάδας συνδυάζονται ιδανικά με σκηνές από την ταινία και τη φωνή του Τζέρεμι Άιρονς, ο οποίος έχει το ρόλο του αφηγητή.

How well do you know our history? #HistoryIsInOurBlood Enter to win a chance to watch the team train in Manchester: http://bddy.me/2hCis2X

Gepostet von Manchester United am Freitag, 16. Dezember 2016

 

Πηγή: www.sportotal.gr