Μπορεί να ψάχνεις καιρό αφορμή για να γυμναστείς. Με την Αντζέλικα Άντερς σου δίνουμε την καλύτερη αφορμή. Είναι μία πό τις πιο σέξι γυμνάστριες του πλανήτη και σίγουρα με διαφορά η πιο… καυτή στη Ρωσία! Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την συγκεκριμένη γυμνάστρια ο ανδρικός πληθυσμός θα λατρέψει την γυμναστική και αυτό γιατί η αποκαλυπτική Αντζέλικα Άντερς μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/9-xVmYAU6A/

View this post on Instagram

Тренировка спины🙇🏽Здоровая спина — залог здоровья в целом. Банальный лозунг, означающий на практике легкую беременность, быстрое восстановление в послеродовый период, царскую осанку и меньше проблем с позвоночником, легкими и пищеварительной системой. Сильная спина формирует эстетику тела: визуально более тонкая талия, отсутствие складок и провалов от врезающихся бретелек бюстгальтера, красивые плечи и лопатки без «острых углов», правильная осанка и высокая грудь.👌🏾💪🏿 🙇🏽🙌🏾NECESSARY BECAUSE: Healthy back – the key to overall health. Banal slogan mean in practice an easy pregnancy, a rapid recovery in the postpartum period, regal bearing and fewer problems with the spine, lungs and digestive system. The strong spin forming body aesthetics: visually more slender waist, lack of folds and dips from crashing strapless bra, beautiful shoulders and shoulder blades without "sharp corners", correct posture and high chest. Only an integrated approach to training gives the desired result. The more muscle work, the more calories you expend, and the less is deposited in fat. #Angelica #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by ANDERSON|MODEL|DESIGNER (@angelica___anderson) on

Η Ρωσίδα καλλονή όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες κόβει την ανάσα με την εντυπωσιακή καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και τα εκκεντρικά της τατουάζ. Η σέξι Αντζέλικα φροντίζει συχνά-πυκνά να «κολάζει» το Instagram και τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/9wNMCigUyU/

https://www.instagram.com/p/-Axw0mAU5T/

https://www.instagram.com/p/-MM4-_AU-v/

https://www.instagram.com/p/-VXi3QgUw5/

https://www.instagram.com/p/-js6g9AUzU/

https://www.instagram.com/p/-nRLB5gU6y/

Ξεσήκωσε για ένα ακόμη πρωί τους θαυμαστές της στο Instagram η Αντζέλικα Αντερς, η διάσημη ρωσίδα γυμνάστρια, με μια απόλυτα σέξι φωτογραφία με την ίδια να χαλαρώνει στο κρεβάτι της. Επίσης κάνει μόντελινγκ για την εταιρεία Mavrin αφού το καλλίγραμμο και γεμάτο τατουάζ κορμί της αποτελεί πόλο έλξης για διάφορους σχεδιαστές μόδας που πάνω της βλέπουν τις δημιουργίες τους να διαφημίζονται καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/-sf8g1gU1z/

https://www.instagram.com/p/-vF662AU_x/

https://www.instagram.com/p/BAnAakKgU2O/

Τα σχόλια δεκάδες, τα likes χιλιάδες και η ίδια εμφανίζεται πια να το απολαμβάνει καθώς σχεδόν καθημερινά βρίσκει και μια διαφορετική διάσταση για να ξεσηκώσει -κυριολεκτικά- τον ανδρικό πληθυσμό που την ακολουθεί για να θαυμάσει το καλλίγραμμο και γεμάτο τατουάζ κορμί της.

https://www.instagram.com/p/BBKE9HNAUwe/

Πολλές είναι οι Ελληνίδες και ξένες γυμνάστριες που ο κάθε άντρας θα ήθελε να έχει προσωπικά στο σπίτι του. Ωστόσο, η Ρωσίδα Αντζέλικα Άντερς είναι τόσο… υψηλών προδιαγραφών που θα «κόστιζε» λιγάκι παραπάνω.

 

Stay Tuned!