Το Gameplay του Injustice 2 αποκαλύφθηκε το Σάββατο απο έναν προγραμματιστή της NetherRealm στο Twitch channel και παρουσίασε του χαρακτήρες του παιχνιδιού σε δράση συμπεριλαμβάνοντας και νέους όπως ο Gorilla Grodd (που έχουμε γνωρίσει και στη σειρά The Flash), τον Atrocitus (Red Lantern), και τη Supergirl.

 

[easy-image-collage id=5869]

 

batmanvsupermanΤο gameplay αποκαλύπτει μία σειρά απο νέες Super κινήσεις, σαν αυτή που βλέπουμε για παράδειγμα στο τρέιλερ μεταξύ της μάχης του Batman και του Superman όπου ο πρώτος πυροβολεί τον δεύτερο μέσω του Batplane ή τον Aquaman να δίνει για τροφή τον Gorilla Grodd σε ένα τεράστιο καρχαρία.aquamanvgrodd Μερικοί χαρακτήρες θεάθηκαν να φορούν πανοπλία στο τρέιλερ ανακοίνωσης, μία νέα προσθήκη στο παιχνίδι όπου θα μπορεί ο κάθε χρήστης να αναβαθμίζει το χαρακτήρα του με διάφορα εξαρτήματα κι έτσι αυτός θα αποτελεί μοναδικό για τον καθένα.

Το μεταβατικό σύστημα επιθέσεων ήταν επίσης παρόν, με μία απο αυτές να στέλνει τη Supergirl κατευθείαν στη μέση του σιδηρόδρομου όπως βλέπουμε στο τρέιλερ. blackmantaΟ εχθρός του Aquaman, Black Manta φανερώθηκε επίσης, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτός είναι μέρος απο αυτές τις επιθέσεις ή είναι ένας ολοκαίνουριος χαρακτήρας που μπορείς να ελέγξεις.

Με νέους χαρακτήρες να έχουν ήδη ανακοινωθεί, ο σκηνοθέτης Ed Boon μίλησε για το πως η ομάδα τους επιλέγει για το παιχνίδι.

Πολλοί παράγοντες. Πάντα ακούμε τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης για το ποιους χαρακτήρες θέλουν να δουν. Επίσης εμπλέκεται και η DC, είναι μία συνεργασία των παικτών και της DC. – ο Boon εξήγησε

O Boon είπε, ότι το Injustice 2 θα έχει πλουσιότερο ρόστερ χαρακτήρων απο το πρώτο παιχνίδι (Injustice: Gods Among Us), συμπεριλαμβάνοντας “πολλά νέα πρόσωπα” και “πολύ απρόοπτο υλικό”. Για το τέλος πρόσθεσε ότι θα δούμε περισσότερα στην έκθεση E3 την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Ακόμα μπορείτε να δείτε κάποιες εικόνες απο τα στιλς απο κάτω:

[easy-image-collage id=5885]