Ο ερυθρόλευκος άσος, που βρίσκεται για τις διακοπές του στη χώρα του φέρεται να έχει απαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στις μεξικανικές αρχές από το περιβάλλον του, όπως έγινε γνωστό στη χώρα μας το απόγευμα που πέρασε. Επίσημο ανακοινωθέν, ωστόσο, περί απαγωγής δεν είχε εκδοθεί μέχρι τις 22:00 περίπου ώρα Ελλάδος, έπειτα όμως ήρθε η επιβεβαίωση από τον Αρμόδιο Εισαγγελέα, που από τη μεριά του δεν μπόρεσε να δώσει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το δυσάρεστο συμβάν στα τοπικά ΜΜΕ του Μεξικού.

Οι πληροφορίες μιλούν για μια ομάδα έξι ένοπλων ανδρών, που επιτέθηκαν μετά από ένα πάρτι στο Μεξικάνο άσο, απήγαγαν τον ίδιο και την κοπέλα του, αλλά και για ότι εκείνη μετά από λίγο την άφησαν ελεύθερη. Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν στην παρούσα φάση τις προβλεπόμενες έρευνες, αναφορικά με περιπτώσεις απαγωγών ή εξαφανίσεων, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και ο στρατός.

Ευχή όλων είναι ο 25χρονος επιθετικός των Πειραιωτών να βρεθεί σώος και αβλαβής στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων. Στο Λιμάνι δε, αναμφισβήτητα, επικρατεί αγωνία, αλλά και ψυχραιμία για το ζήτημα της εξαφάνισής του, αισιοδοξώντας για αίσιο τέλος. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: