Η Δαλιδά είναι ένα κορίτσι που ξεσηκώνει. Από τότε που μεγάλωσε, μεγάλωσε τόσο που καταφέρνει να ζαλίζει και να θολώνει ολόκληρο τον πλανήτη του instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Αλλά να ξέρεις, αυτό το κορίτσι-οπτασία είναι από τη Βραζιλία κι αυτό της δίνει εξαρχής προβάδισμα στα πάντα! Προβάδισμα στο πόσο μυρίζει καλοκαίρι ολάκερη. Στο πόσο καταφέρνει να φέρνει εικόνες καλοκαιρινές στο μυαλό.

https://www.instagram.com/p/BBKoJdtMQRL/

https://www.instagram.com/p/k4sDawsQQg/

https://www.instagram.com/p/tNQpTLMQeA/

Όταν βλέπεις μία γυναίκα που σου κόβει την ανάσα, αρχίζεις να ανεβάζεις παλμούς, οι αναπνοές σου γίνονται πιο έντονες – εισπνέεις κι εκπνέεις πιο γρήγορα. Αυτό ακριβώς καταφέρνει το φαινόμενο Δαλιδά Γκουτιέρεζ κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram.

https://www.instagram.com/p/ymyU2ZsQVt/

https://www.instagram.com/p/zaDx8kMQcZ/

 

Να το επαναλάβουμε, όμως, γιατί πρέπει να το εμπεδώσεις. Οφείλεις να το εμπεδώσεις. Η θολούρα που σου προκαλεί το κορίτσι είναι έντονη. Όσο και το σεξαπίλ της, 100% γέννημα θρέμμα Βραζιλίας, η Δαλιδά Γκουτιέρεζ γεννήθηκε για να ξεσηκώνει. Αραγε υπάρχει Βραζιλιάνα που να μη χορεύει σάμπα; Μια απορία απέναντι στην πιο κλισέ ερώτηση που μπορεί να κάνεις σε μια κοπέλα που γεννήθηκε και  μεγάλωσε στις γειτονιές της Κουριτίμπα, εκεί που τα βράδια βγαίνουν στους δρόμους και κάνουν αυτοσχέδια πάρτυ με σάμπα και καϊπιρίνια. Γιατί όμως να αφήσει κανείς αυτόν τον επίγειο παράδεισο;

https://www.instagram.com/p/1-sBgKsQXN/

https://www.instagram.com/p/5UkS_ysQb6/

Οι Ελληνες και οι Βραζιλιάνοι μοιάζουν αφάνταστα. Είναι φιλόξενοι, ανοιχτόκαρδοι, γλεντζέδες. Οταν ήρθαμε με τη μητέρα μου στην Αθήνα γιατί παντρεύτηκε με Ελληνα ήμουν 6 ετών.

https://www.instagram.com/p/6Ks4WSsQSW/

https://www.instagram.com/p/9t2PwpMQae/

Τη Δαλιδά οι παλιότεροι θα τη θυμούνται πίσω από το μπαρ να ετοιμάζει ποτά, πάνω σ’ αυτό να χορεύει, στην είσοδο να υποδέχεται κόσμο, στις δημόσιες σχέσεις του «Venue» και στις σελίδες ιλουστρασιόν περιοδικών σε σέξι φωτογραφήσεις.

 

Stay Tuned!