Η Antje Utgaard κάθε φόρα που ανεβάζει νέες της φωτογραφίες κάνει το instagram να πάρει φωτιά. Για αυτό και εμείς σας την προσφέρουμε απλόχερα. Το «SR» φημίζεται για την γενναιοδωρία του και αυτό το Σάββατο δε διαφέρει απο το άλλα.

https://www.instagram.com/p/-2V2dAEWR2/


Το 20χρόνο μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μινεάπολη της Μινεσότα ενώ κατάγεται από την Νορβηγία και τη Σουηδία, της αρέσει ο χορός και το crossfit και θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική. Η Antje με τις hot πόζες που κάνει επιδεικνύει το πλούσιο μπούστο της και ανεβάζει το θερμόμετρο στα social media οπού καθημερινά κερδίζει χιλιάδες followers από όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/_8AS4TkWXH/

https://www.instagram.com/p/_Dd_wHkWWR/
H Antje Utgaard πρόσφατα μετακόμισε το Λος Άντζελες προκειμένου να κυνηγήσει και αυτή το αμερικάνικο όνειρο. Έχει συμβόλαιο ήδη με εταιρεία μοντέλων και προσπαθεί συνεχώς κάνοντας κάστινγκ να κερδίσει μια θέση σε ταινία του Χόλιγουντ.

https://www.instagram.com/p/-pTgwFkWbK/

https://www.instagram.com/p/-aUZuvEWby/

https://www.instagram.com/p/-UvU7rEWRN/

https://www.instagram.com/p/8uAlAzEWSG/

Η καταγωγή της είναι ένα απο τα πραγματικά εντυπωσιακά που ατνικρύζεις σε αυτήν, αφού το ύψος και οι αναλογίες της είναι ένα μικρό θαύμα. Το 1,80 δεν είναι λίγο πράγμα και οι αναλογίες 40-28-38 είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τελείωνει επίσης τις σπουδές της για μάρκετινγκ στο μόντελινγκ. Ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες πως βρέθηκε η νέα Kate Upton.

Stay Tuned!