Το όνομα της Μικαέλας Ιωνά συζητήθηκε έντονα έπειτα από τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Νίκου Οικονομόπουλου «Για χίλιους λόγους». Την βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, το Όλα TV, και μπορούμε να πούμε, δίχως ίχνος υπερβολής, ότι αποτελεί το μελαχρινό αντίβαρο στη Δούκισσα Νομικού.

https://www.instagram.com/p/BAHqVv4Jqa1/

https://www.instagram.com/p/0IobCBpqWk/

https://www.instagram.com/p/0SnyAdpqd6/

Η κόντρα είναι γνωστή απο την αιωνιότητα. Αυτή ανάμεσα στις ξανθές και τις μελαχρινές. Σε κάθε στρατόπεδο υπάρχουν αυτές που το ανεβάζουν σε επίπεδο ποιότητας και αυτές που το ρίχνουν στα τάρταρα. Και συνήθως αυτό δεν είναι θέμα ομορφιάς και εξωτερικής εμφάνισης. Είναι ζήτημα μυαλού και προσωπικότητας, αυτό που σου αποπνέει ο άλλος. Και η Μικαέλα Ιωνά είναι μια κοπέλα που δίνει πόντους στις μελαχρινές.

https://www.instagram.com/p/0vr6hIJqTA/

https://www.instagram.com/p/1tf7clJqeF/

https://www.instagram.com/p/3TSg7wJqTW/

View this post on Instagram

@lovart.gr @lolita__n__doti

A post shared by Mikaela Iwna (@mikaela_iwna) on

View this post on Instagram

Zic zac photoshooting #ziczac

A post shared by Mikaela Iwna (@mikaela_iwna) on

https://www.instagram.com/p/6XhpaNJqVw/

https://www.instagram.com/p/8EJ2xqpqX4/
Μια βόλτα στο Instagram της αρκεί για να αντιληφθούμε ότι η Μικαέλα δεν είναι μια απλώς ωραία ύπαρξη. Αν την ακούσουμε να μιλά σε συνεντέυξεις τότε μιλάμε για μια πολύ έξυπνη κοπέλα. Ακόμα και όταν χρειάστηκε να τοποθετηθεί για τις φήμες, οτι είναι ζευγάρι με το Νίκο Οικονομόπουλο, στο Πρώτο Θέμα.

Ηξερα ότι μπορεί να ακουστεί το οτιδήποτε από το ξεκίνημα μου. Δεν με πειράζει, όμως, γιατί εγώ ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι υπέροχοί άνθρωπος αλλά δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι. Εχω μόνιμη σχέση εδώ και τρία χρόνια. Από τα 18. Το αγόρι μου ξέρει τι άνθρωπο έχει δίπλα του, όπως και οι γονείς μου. Ο άνθρωπος μου γελάει με τις φήμες

 

https://www.instagram.com/p/9jR4itpqUP/

https://www.instagram.com/p/9ltn14pqVv/

https://www.instagram.com/p/-HuxT1pqYy/

https://www.instagram.com/p/-g_DP7pqZ0/

https://www.instagram.com/p/_VKYayJqUp/
Η Μικαέλα σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά και προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στη δουλειά και τις σπουδές για τον εαυτό της.

Stay Tuned!