Οι ρακέτες το καλοκαίρι αποτελούν ένα πολύ διαδεδομένο σπορ, για τους επίδοξους κυνηγούς αλλά και για κορίτσια τα οποία αναδεικνύουν τα κάλη τους μέσα απο την ευχαρίστηση του ήλιου και του παιχνιδιού. Κάπως έτσι ο φακός του Mykonos Tv, έκανε γνωστή την Ιωάννα Τούνη.

https://www.instagram.com/p/BASR_Ojy8V_/

https://www.instagram.com/p/_ywMovS8a2/

Ο τρόπος που χτυπάει το μπαλάκι οι κινήσεις του σώματος της , η μπροστά αλλά κυρίως η πίσω όψη της όμορφης Ιωάννας δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Το κορίτσι έχει ταλέντο και το δείχνει.. Πάντως αν κατά λάθος σας χτυπήσει το μπαλάκι της… δε θα καταφέρετε να την βρίσετε.

View this post on Instagram

🎬❤ #autumn #mood

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Η Ιωάννα φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι και παίζοντας ρακέτες κατάφερε να προκαλέσει τα βλέμματα των λουόμενων, στις παραλίες της Μυκόνου. Το προφίλ που διατηρεί στο Instagram πήρε φωτιά απο like και followers μετά την δημοσιότητα που πήρε μέσα απο τα κλιπάκια που την έδειχναν να κολυμπά το καλοκαίρι. Η καλλονή φορώντας κίτρινο αποκαλυπτικό μπικίνι φρόντισε να χαρίσει στους θαυμαστές της ένα αξέχαστο θέαμα. Το πληθωρικό και χυμώδες κορμί της την έκαναν να ξεχωρίσει.

https://www.instagram.com/p/5SAyZiy8dS/

https://www.instagram.com/p/zks-shy8fg/

Η ίδια ωστόσο διατηρεί χαμηλό προφίλ στη Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται ως hostess σε γνωστά μαγαζιά όπως το Picadilly, S3V και Butler. Προσωρινά αφού επιθυμεί να εργαστεί ως δασκάλα σε παιδιά δημοτικού. Το σίγουρο είναι πως τα παιδάκια θα την λατρέψουν.

https://www.youtube.com/watch?v=babU8DDBKAE

 

https://www.youtube.com/watch?v=tx2McZH4YS8

 

Stay Tuned!