Αν περνάτε χρόνο στην βραδινή Αθήνα και συχνάζετε σε μπαράκια, τότε σίγουρα θα έχετε… χαζέψει με την Ευγενία, η οποία μόλις ανέβει στην μπάρα και αρχίσει τον χορό, συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/_skb5suygL/

https://www.instagram.com/p/_rKtzOOyol/

https://www.instagram.com/p/_XqRjxuygh/

https://www.instagram.com/p/-wSxlquyrb/

https://www.instagram.com/p/-PUGBZOyo8/

Δουλεύει επαγγελματικά πλέον ως χορεύτρια, παρόλο που έχει σπουδάσει διακοσμήτρια, και τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει εμφανίσεις σε πολλά γνωστά κλαμπ της Αθήνας και της επαρχίας. Η Ευγενία Καλαφάτη ξεκίνησε τη διαδρομή της στο χορό από τα 6 της με μπαλέτο, συνεχίζοντας στα 14 της με Oriental , Latin , Jazz & Hip Hop χορούς . Ξεκίνησε να χορεύει επαγγελματικά στα κλαμπ όταν ήταν στο Λύκειο στα Χανιά όπου έζησε για 4 χρόνια .

https://www.instagram.com/p/_OAD0tuykD/

https://www.instagram.com/p/-6LAoGuyvf/

https://www.instagram.com/p/-uOeRNOyvb/

https://www.instagram.com/p/-r5Y-FOypI/

https://www.instagram.com/p/9l09IKuytj/

Η 21χρονη χορεύτρια όμως, μπορεί τα βράδια να εργάζεται σχεδόν καθημερινά, ωστόσο την ημέρα βρίσκει πάντα χρόνο να ασχοληθεί με τις δύο μεγάλες της αγάπες. ΤοΤαε Κβον Ντο και τον Ολυμπιακό! Η ίδια έχει δηλώσει πως παλιότερα έκανε πρωταθλητισμό στο Τάε Κβον Ντο, ενώ πλέον πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο για να μην ξεχνάει την τέχνη.

https://www.instagram.com/p/9NJltxOyva/

https://www.instagram.com/p/9B6WOeOylG/

https://www.instagram.com/p/8ZeYYmuyvd/

Η Ευγενία όμως, ασχολείται και με το ποδόσφαιρο και σε συνέντευξή της, αποκάλυψε πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους! Μεταξύ άλλων είπε πως της αρέσει να πηγαίνει στο γήπεδο, αλλά συνήθως σε ήσυχα ματς, ενώ ανέφερε πως της έχουν «καμάκι» παίκτες από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό! «Ακριβώς σχέση όμως δεν έχω κάνει με ποδοσφαιριστή και πλέον δεν θέλω κανέναν. Είναι όλοι ίδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη Ευγενία.

https://www.instagram.com/p/8cABxHOyq3/

https://www.instagram.com/p/8QRpFouytv/

https://www.instagram.com/p/8DnmUnuyqu/

Η Ευγενία Καλαφάτη με το φλογερό ταμπεράμεντο της, έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο γνωστές χορεύτριες της Αθήνας και σίγουρα ένα από τα top social dance brands αφού λίγες άλλες χορεύτριες έχουν καταφέρει να έχουν τόσους ακόλουθους ή αντίστοιχες σελίδες και προφίλ με πάνω από 20000 followers.

 

Stay Tuned!