Οι γονείς μίας νεαρής κοπέλας υποστηρίζουν πως πίσω απο την αυτοκτονίας της κρύβεται η αλλεργία της στο Wi-Fi.

Η Jenny Fry, ήταν, απο όλες τις πλευρές μια απόλυτα φυσιολογική κοπέλα. Δυστυχώς έβαλε τέλος στη ζωή της τον περασμένο Ιούνιο, αφού κρεμάστηκε απο ένα δέντρο. Η μητέρα της, Debra, θέλει να μάθει ο κόσμος, ότι η κόρη της δεν ήταν καταθλιπτική, ούτε είχε προβλήματα τέτοιου είδους αλλά ήταν αλλεργική στο δίκτυο του σχολείου της.

 

12345678

 

Πιστέψτε το. Η ιδέα της Debra Fry, σχετικά με την αλλεργία στο Wi-Fi δεν είναι καινούργια. Αρκετοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως υποφέρουν απο το σύνδρομο που έγεται (EHS), ένα είδος ηλεκτρομαγνητικής ευαισθησίας. Τα συτμπτώματα αναφέρουν πονοκεφάλους, στρες, υπερβολική κόπωση, υπνηλία κ.α. Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού δήλωσε στη Mirror :

Η Jenny γινόταν αδύναμη, όπως και εγώ. Έκανα μια έρευνα και βρήκα πόσο επικίνδυνο είναι το WiFi, οπότε το απομάκρυνα απο το σπίτι. Ωστόσο η κόρη μου συνέχισε να βρίσκεται στην ακτινοβολία του, στους σχολικούς χώρους.

Η μητέρα, υποστηρίζει επίσης πως η κόρη της ήταν απροστάτευτη στο σχολεί και κανένας δεν έδινε σημασία στην κατάσταση της. Αυτό οδήγησε στην αποξένωση την κόρη της με τις οδυνηρές όπως κατέληξαν συνέπειες.

Έχω σκοπό να ενημερώσω τον κόσμο για τις επιπτώσεις του WiFi. Δεν είμαι κατά της τεχνολογίας αλλά νοιώθω επιφορτισμένη με την ανάγκη να δημοσιοποιήσω την εμπειρία μου και να μην είναι μάταιος ο θάνατος της κόρης μου. Θέλω να προστατέυσω τα παιδιά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση της αυτοκτονίας της 15χρονης είχε απασχολήσει τα βρετανικά ΜΜΕ και πριν λίγες μέρες, αν και τότε η αυτοχειρία είχε αποδοθεί στην αυτοκτονία ενός συμμαθητής της, την οποία η Jennifer Fry δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ. Ο συμμαθητής της, Tom Boomer, είχε αυτοκτονήσει ένα χρόνο νωρίτερα και η ίδια η 15χρονη είχε γράψει την πρώτη της επιστολή αυτοκτονίας, 6 μήνες νωρίτερα. Τον επόμενο καιρό, η Jennifer είχε στείλει και 2 μηνύματα αυτοκτονίας σε φίλους της.

 

12345

 

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειωθεί ότι το σύνδρομο ηλεκτρο-υπερευαισθησίας (EHS) εξακολουθεί να απασχολεί επιστήμονες και γιατρούς που παραμένουν επιφυλακτικοί στο ότι μπορεί να υπάρχει αλλεργία στο wi-fi. Ο ΠΟΥ έχει καταλήξει στο ότι δεν υπάρχουν «ιατρικές, ψυχιατρικές ή ψυχολογικές» αιτίες για το σύνδρομο.