Το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer για το Captain America: Civil War (Εμφύλιος Πόλεμος) είναι γεγονός.  Δόθηκε πριν μερικές ώρες στην δημοσιότητα, Iron Man εναντίον Captain America, απλά επικό!

Τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά την ταινία Avengers: Age of Ultron. Στο τρέιλερ της ταινίας Civil War ξεκινάει με τους δύο ήρωες Captain America και Falcon να βρίσκουν τον Bucky (μία σκηνή απο το τέλος της ταινίας του Ant-Man), προσπαθούν να τον σώσουν απο την οργάνωση που τον κυνηγάει ώστε να τον εντάξουν στην ομάδα τους. Στη συνέχεια ενημερώνονται για ένα περιστατικό, τους εξηγείται πως ο κόσμος πιστεύει  ότι οι Σούπερ-ήρωες χρειάζονται κάποιο είδος επιτήρησης με το οποίο ο Iron Man συμφωνεί ενώ ο Captain America όχι, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει τους Avengers σε μια τραγική διαμάχη, έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στον Iron Man και τον Captain America.

civilwar

Στο trailer συμμετέχουν και οι υπόλοιποι ήρωες  Black Widow, War Machine, Winter Soldier (Bucky), Scarlet Witch, Hawkeye, Ant-Man επίσης θα πρωταγωνιστήσουν και  άλλοι όπως ο Black Panther που βλέπουμε στο τρέιλερ για πρώτη φορά, ο Vision τον οποίο είδαμε στο Avengers: Age of Ultron αλλά και ο αναμενόμενος Spider-Man όπου μετά απο συμφωνία με την Marvel και τη Sony, θα ενταχθεί στο σύμπαν της Marvel και ο οποίος θα έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε απο τα αδέρφια Russo και αναμένεται να προβληθεί η πρεμιέρα της στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου 2016.

Δείτε το τρέιλερ και σχολιάστε: