15:56, 12/01/2016 | Συντάκτης: Χάρης Σταμίρης

Πιθανό τέλος για το Νέιθαν Ντρέικ στο Uncharted 4!

Δύσκολο να ξανα δούμε τον ήρωα Νέιθαν Ντρέικ σε νέες περιπέτειες. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του Last of Us και του νέου τίτλου Uncharted 4: A Thief’s End Neil Druckmann δεν θα δούμε τον ήρωα ξανά σε κάποιο sequel μετά τα γεγονότα έτσι όπως εξελίσσονται στη νέα ιστορία.

«Είμαστε με αυτόν το χαρακτήρα για πολύ καιρό, είναι στο ύψος της δημοτικότητας του, οπότε δεν είναι καλή επιχειρηματική απόφαση [ώστε να φύγει απο τη σειρά]. Αλλά αισθάνομαι πως ο καλύτερος τρόπος για να τον τιμήσουμε είναι να κατέβει απο τη κορυφή για να τελειώσει την ιστορία του.», εξέφρασε ο Druckmann.

Ο Druckmann πήγε επίσης στο σημείο ότι τα δικαιώματα της σειράς Uncharted ανοίκουν στη Sony και δεν μπορεί να μιλήσει για τα σχέδια της εφόσον η Naughty Dog θα αποχωρήσει. Ωστόσο ο Druckmann αποκάλυψε ότι για το Νέιθαν Ντρέικ θα είναι δύσκολο να συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του franchise.

Αλλά με το τέλος της ιστορίας [A Thief’s End’s], θα είναι πραγματικά δύσκολο για ένα sequel με τον Nathan Drake,» είπε. «Ίσως να υπάρχει κάποιο prequel, ίσως ένα διαφορετικός χαρακτήρας, δεν γνωρίζω. Αλλά αυτό είναι το τέλος για το Nathan Drake.

Το A Thief’s End είναι ο τελευταίος τίτλος στη σειρά Uncharted όπου ο δημιουργός της Naughty Dog αναπτύσσει.

Μετά απο άλλη μία καθυστέρηση, το Uncharted 4 προγραμματίστηκε να φτάσει στις κονσόλες του PS4 τέλος απρίλη του 2016.

 

Χάρης Σταμίρης

Λατρεύω τη Πληροφορική και το Cinema, πάθος μου όμως είναι το Gaming. Δεν θυμάμαι τι ήταν το πρώτο πράγμα σε κονσόλα που έπιασα, θυμάμαι όμως ξεκάθαρα την εποχή που ξεκίνησα να παίζω Atari, στη συνέχεια Sega, Gameboy κι έπειτα "αφιέρωσα" τη ζωή μου στο Playstation. Κάπως έτσι μπήκα στο κόσμο του Gaming, με Mario, SONIC, Mortal Kombat, Tomb Raider και φυσικά με το παιχνίδι της λατρεμένης μου Naughty Dog - Crash Bandicoot. Το Gaming θα με ακολουθεί για πάντα!