7:04, 24/10/2015 | Συντάκτης: Χάρης Σταμίρης

Story trailer και πληροφορίες για το Just Cause 3

Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμα ένα trailer για το Just Cause 3, το οποίο μας δίνει μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το επερχόμενο sandbox game. Όπως αναφέρει ο Principal Designer του τίτλου Francesco Antolini, ο πρωταγωνιστής του νέου Just Cause game θέλει να σώσει τον κόσμο και να πάρει «μια γλυκιά εκδίκηση». Ο Rico επιστρέφει στην πατρίδα του (Medici) για να τη σώσει από τον αδίστακτο και μανιακό στρατηγό Di Ravello. Έτσι, ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να ελευθερώσει το λαό της Medici και να νικήσει τον Di Ravello, αλλά και να προστατεύσει τους φίλους του. Ο λόγος που έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για αυτή τη μάχη είναι γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα η δράση του στρατηγού ήταν περιορισμένη μόνο μέχρι τα σύνορα της  Medici. Ωστόσο με την ανακάλυψη του Bavarium, ενός πολύτιμου μεταλλεύματος με εκπληκτικές στρατιωτικές δυνατότητες, ο Di Ravello αποφάσισε να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα του νησιού με σκοπό να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Στο Just Cause 3 επιστρέφουν γνωστοί χαρακτήρες, όπως ο Sheldon, ενώ έχουν προστεθεί και νέοι πρωταγωνιστές που θα συναντηθούν για πρώτη φορά με τον Rico, όπως είναι οι Annika και Dima (ένας λαμπρός επιστήμονας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία), και ο καλύτερος φίλος του Rico, ο Mario. Τώρα που μάθατε περισσότερα για την ιστορία του Just Cause 3, μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο στη συνέχεια.

Πηγή: enternity.gr

Ετικέτες: ,

Χάρης Σταμίρης

Λατρεύω τη Πληροφορική και το Cinema, πάθος μου όμως είναι το Gaming. Δεν θυμάμαι τι ήταν το πρώτο πράγμα σε κονσόλα που έπιασα, θυμάμαι όμως ξεκάθαρα την εποχή που ξεκίνησα να παίζω Atari, στη συνέχεια Sega, Gameboy κι έπειτα "αφιέρωσα" τη ζωή μου στο Playstation. Κάπως έτσι μπήκα στο κόσμο του Gaming, με Mario, SONIC, Mortal Kombat, Tomb Raider και φυσικά με το παιχνίδι της λατρεμένης μου Naughty Dog - Crash Bandicoot. Το Gaming θα με ακολουθεί για πάντα!