SRevolution Team

team

Δημήτρης Γιαννούκος
Αρχισυντάκτης
Κάποιοι με αποκαλούν "δάσκαλο" (γελάει ο κόσμος!!) Ως τέτοιος λοιπόν και μετά την αποφοίτηση μου από το ΚΑΡ, ασπάστηκα τα λογια, του Κομφούκιου: "Διάλεξε μια δουλειά που λατρεύεις και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ξανά, ούτε μια μέρα στη ζωή σου"... Γενικά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ελάτε να κουβεντιάσουμε, να διαφωνήσουμε και να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε με το Sport Revolution!!

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Γιάννης Μιχαλάκος
Αρχισυντάκτης
Έχω περάσει περισσότερο από τη μισή μου ζωή στα θρανία και μυαλό δεν έβαλα.Η ψυχή της παρέας, η «Βασιλειάδου» που τα «φτιάχνει» σε όλους, ένας γνήσιος Σκορπιός (αν και δε πολύ πιστεύω), συνεχίζω με αμείωτο ρυθμό να περνάω καλά και να χαμογελάω. Στα 18 μου με κέρδισε η Γεωλογία αλλά ένα «γερμανικό» νούμερο σκοπιά, με ώθησε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο και να γίνω αθλητικός συντάκτης. Πρώτος σταθμός το Κ.Α.Ρ(Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ). Το SportRevolution ευελπιστώ να γίνει το όραμα που θα μας οδηγήσει στη καταξίωση.

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Ανδρέας Ζέρβας
Αρχισυντάκτης
Το νούμερο 14 στην ζωή μου (αν και δεν είμαι προληπτικός) είναι κάτι σαν το number 23 στην ζωή του Τζιμ Καρει. Πολλά και διάφορα γεγονότα συνδέονται και περιστρέφονται γύρω από αυτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το μυαλό μου ξεκίνησε να παίρνει στροφές κάπου μέσα στο 2014. Αφήνω πίσω μου οικογένεια, φίλους, σκυλιά, γατιά και την σχολή Τεχνικών Πολιτικών Μηχανικών στην Πάτρα και ήρθα και εγώ στην πρωτεύουσα να κυνηγήσω το όνειρο . Πρώτη στάση Κ.Α.Ρ (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ) ωραίο αλλά σύντομο. Το καλό είναι πως εκεί γεννήθηκε η ιδέα sportrevolution.gr και το ταξίδι αρχίζει….

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Γιάννης Τσεντούρος
Αρχισυντάκτης
Βγάζω πάντα αυθόρμητες φωτογραφίες και κάνω πως δε κοιτάω το φακό. Είμαι το είδος ανθρώπου που βάζει ντομάτα στο σουβλάκι ενώ τη συχαίνεται. Τα φοιτητικά χρόνια με βρήκαν σε μια σχολή (Θεατρικών Σπουδών) που δεν ήταν πρώτη μου επιλογή. Ούτε καν τελευταία. Τα ξενύχτια με έσωσαν απο τον αθλητισμό και με έστειλαν στο Κ.Α.Ρ. Στο Sport Revolution βρήκα την Ιθάκη μου. Και τη Μύκονο.

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Χάρης Σταμίρης
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ SR - ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Λατρεύω τη Πληροφορική και το Cinema, πάθος μου όμως είναι το Gaming. Από πολύ μικρή ηλικία μπήκα στο κόσμο του, κυριολεκτικά όμως, τι VR Headsets και βλακείες. Το Gaming με ακολουθούσε και θα συνεχίσει να με ακολουθεί μέχρι το θανατό μου! Α και μην ξεχνάτε, "With Great power, Comes Great responsibility" όπως είπε και ο θείος Μπεν.

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
@Stamchar
Βαγγέλης Πατεράκης
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κρητικός με κριτική σκέψη και επικριτική διάθεση. Μετά το πτυχίο του τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Αθηνών στο Κ.Α.Ρ. Οι Α. Έβανς και Μ. Ανδρόνικος με πρόλαβαν σε Κνωσό και Βεργίνα αντίστοιχα. Το sport revolution θα είναι για μένα ο νέος τόπος έρευνας και « αθλητικών» ανασκαφών.

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Φώτης Διάφας
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Λίγα λόγια πολλές πράξεις. Μεγάλες προσδοκίες, χαμηλά το κεφάλι. Η αγάπη μου για την γυμναστική με οδήγησε στην Κομοτηνή, και τα ΤΕΦΑΑ, αλλά αυτά δεν ήταν δυνατά να με κρατήσουν. Και να μαστε εδώ μετά απο 1 χρόνο στο Κ.Α.Ρ, ανοίγουμε τα φτερά μας στο Sport Revolution και ελπίζουμε και εσείς να μας δώσετε την ώθηση, να φτάσουμε εκεί που ονειρεύομαστε.

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Νίκος Πολιουδάκης
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Είμαι ιχθύς, άρα ευαίσθητος, μέχρι να μου γυρίσει το μάτι… απ’ όπου έχει πάει. Τρέχει συνέχεια -βλέπετε- το περίεργο, σαν τη γάτα που κινδυνεύει απ’ αυτήν την πετριά. Κάποιοι με λένε μορφωμένο, εγώ δηλώνω… παραμορφωμένος. Οι λέξεις «Ε.Μ.Μ.Ε» και «Κ.Α.Ρ.» με ακολουθούν εκπαιδευτικά, αν και το μεγαλύτερο σχολείο για μένα είναι η ίδια η ζωή (τρε μπανάλ). Οι επαναστάσεις μου αρέσουν. Συνεπώς, το Sport Revolution μου ταιριάζει.

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Κωνσταντίνος 'LOKI' Γκούντας
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Η Αγάπη μου για την δημοσιογραφία και συγκερκιμένα την Αθλητική άρχισε να διαμορφώνεται από τα παιδικά μου χρόνια. Λατρεύω τον Αθλητισμό. Έκανα διακοπή σπουδών από την σχολή της Φυσικοθεραπείας γιατί δεν με γέμιζε και αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ, την Αθλητική δημοσιογραφία τελειώνοντας έτσι το Κ.Α.Ρ . Είμαι διαιτητής ποδοσφαίρου στον σύνδεσμο Αθηνών (ΕΠΣΑ). Η αγάπη μου για την Άρσεναλ δεν περιγράφεται!

Δείτε τα άρθρα μου εδώ
Κώστας Πρατικάκης
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Γνωστός και ως Πρατ. Όταν, λοιπόν, σε ένα μονό στο μπάσκετ μου φώναζαν Πρατ πάσα, Πρατ σούταρε, Πρατ σκριν, ο αντίπαλος ρωτάει γιατί Μπραντ, επειδή μοιάζει στον Μπραντ Πιτ; Τα γέλια των συμπαικτών μου με πείσμωσαν και με έστειλαν αμέσως μετά τη Νομική, στο ΚΑΡ όπου γνώρισα την υπόλοιπη συμμορία του Sportrevolution. Για να με διαβάζεις, σημαίνει πως ούτε εσύ είσαι καλά στα μυαλά σου, οπότε πάμε να γίνουμε πολλοί. One solution – sport revolution( γ ρ α φ ι κ ό τ α τ ο ς)