Η αναμέτρηση μεταξύ Φλόιντ Μέιγουεδερ και Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, που θα ενθουσίαζε εκατομμύρια κόσμο αν συμβεί, είναι πολύ κοντά στο να γίνει!

Ο 28χρονος Ιρλανδός Κόνορ Μακ Γκρέγκορ κορυφαίος MMAer και παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι γνωστός για το παθιασμένο τρόπο μου μάχεται αλλά και το… μεγάλο στόμα του. Από την άλλη ο Φλόιντ Μέιγουέδερ, 39χρονος πυγμάχος που έχει αποσυρθεί πρόσφατα, αλλά παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους πυγμάχους όλων των εποχών. Τι θα λέγατε για μια μονομαχία μεταξύ τους;

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής “Sun”, οι δυο αθλητές και εκπρόσωποί τους βρίσκονται σε συζητήσεις για το αν και το πότε θα αναμετρηθούν, αλλά και για το οικονομικό σκέλος της αναμέτρησης. Ο ίδιος ο Μέιγουέδερ, στα 39 του πλέον έχει αποσυρθεί και είχε δηλώσει πως θα πυγμαχούσε ξανά μόνο για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα brand names των δυο αθλητών είναι τόσο μεγάλα που αν γίνει τελικά ο αγώνας ο Μέιγουεδερ υπολογίζεται πως θα κερδίσει περίπου 100 εκατ. ευρώ. Συν τοις άλλοις έχει εκνευριστεί απίστευτα και θέλει να απαντήσει στο ρινγκ στον προκλητικό 28χρονο Ιρλανδό, ο οποίος εν μέσω trash talk ανέφερε πως μπορεί να “διαλύσει” τον Φλόιντ σε 30”.

Αν τελικά γίνει ο αγώνας, θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας το καλοκαίρι. Θα γίνει στα… χωράφια του Μέιγουέδερ, αφού θα είναι πυγμαχικός και ο Ιρλανδός Μακ Γκρέγκορ θα πρέπει να χάσει μερικά κιλά, ώστε να έχουν παραπλήσιο σωματικό βάρος οι δυο αντίπαλοι.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων λοιπόν…

Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαννούκος

Πηγή: Www.sportotal.gr