19:50, 05/12/2017 | Συντάκτης: Χάρης Σταμίρης

Lord of the Rings πρίκουελ σειρά επίσημα απο την Amazon

Η Amazon Studios έχει παραγγείλει επισήμως τον τηλεοπτικό κύκλο του Lord of the Rings σε σειρά με μια δέσμευση πολλών seasons. Χρονικά η ιστορία θα πάρει θέση πριν από τα γεγονότα της ταινίας "Η συντροφιά του δαχτυλιδιού", την πρώτη ταινία στην τριλογία του Άρχοντα.

Η τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings πήρε το πράσινο φως επίσημα ως ένα prequel που θα χωριστεί σε αρκετές seasons. Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν, βγήκε στη δημοσιότητα η ανάπτυξη της σειράς του Lord of the Rings από την Warner Bros όπου είχε δοθεί σε διάφορα δίκτυα αλλά η Amazon ήταν η πρωτοπόρος στο να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του νέου σεναριογραφημένου περιεχόμενου.

Τελευταία η Amazon έχει δείξει ένα αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον στο να μεταφέρει δημοφιλής comic, sci-fi και fantasy ιστορίες στη τηλεόραση όπως τα Snow Crash, Ringworld και The Boys. Φυσικά, μια σειρά όπως το Lord of the Rings θα τοποθετούσε την Amazon να παρουσιάσει την δικιά της έκδοση «Game of Thrones» χάρη στο εκτεταμένο σύμπαν έργων του Tolkein.

https://static3.srcdn.com/wp-content/uploads/2017/06/Andy-Serkis-as-Smeagol-before-he-became-Gollum-in-Lord-of-the-Rings.jpg?q=50&w=786&h=393&fit=crop

Η Amazon Studios έχει παραγγείλει επισήμως τον τηλεοπτικό κύκλο του Lord of the Rings σε σειρά με μια δέσμευση πολλών seasons. Χρονικά η ιστορία θα πάρει θέση πριν από τα γεγονότα της ταινίας «Η συντροφιά του δαχτυλιδιού», την πρώτη ταινία στην τριλογία του Άρχοντα.

Η είδηση ​​ότι το έργο θα τεθεί πριν από την πρώτη ταινία της τριλογίας, δίνει το ελεύθερο στο να παρουσιαστούν νέες ιστορίες. Φυσικά, θα μπορούσαμε να δούμε τις νεότερες εκδόσεις διάφορων ηρώων από τη τριλογία του Άρχοντα. Προς το παρόν, ωστόσο, η πλοκή και οι λεπτομέρειες των χαρακτήρων κρατιούνται μυστικές.

Μάλιστα αν αυτή η δέσμευση της Amazon αποδεικτεί επιτυχής τότε ίσως να ανοιχτεί ο δρόμος για spin-off επιλογές, το οποίο σημαίνει ξεχωριστές ιστορίες απο το κύριο Saga, προβάλλοντας γνωστές υποθέσεις και χαρακτήρες.

Η Amazon μπορεί να μην έχει την εμεπειρία και το ιστορικό του Netflix, οπότε και θα χρειαστεί να προσέξει στην ενσάρκωση του κόσμου του Tolkien, παρόλα αυτά είναι μία ενθαρρυντική κίνηση στο να εντάσσει τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» στη τηλεόραση.

Χάρης Σταμίρης

Λατρεύω τη Πληροφορική και το Cinema, πάθος μου όμως είναι το Gaming. Δεν θυμάμαι τι ήταν το πρώτο πράγμα σε κονσόλα που έπιασα, θυμάμαι όμως ξεκάθαρα την εποχή που ξεκίνησα να παίζω Atari, στη συνέχεια Sega, Gameboy κι έπειτα "αφιέρωσα" τη ζωή μου στο Playstation. Κάπως έτσι μπήκα στο κόσμο του Gaming, με Mario, SONIC, Mortal Kombat, Tomb Raider και φυσικά με το παιχνίδι της λατρεμένης μου Naughty Dog - Crash Bandicoot. Το Gaming θα με ακολουθεί για πάντα!