14:58, 10/06/2016 | Συντάκτης: Sport Revolution Team

Είναι ο Βερμάελεν η λύση;

Ο Κλοπ, ψάχνει να βρει το αντίδοτο στην προβληματική άμυνα της Λίβερπουλ και πιστεύει πως μπορεί να το κάνει με τον Τόμας Βερμάελεν.

Με τον Σκρτελ φοβερά επιρρεπή στις γκέλες, τον Λόβρεν να μη μπορεί να σταθεί με συνέπεια σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και τον… συγκινητικό Τουρέ να βαδίζει αισίως στα 35 του, η ενίσχυση για το κέντρο της άμυνας κρίνεται επιτακτική.Η αρχή έγινε με τον Ζοέλ Ματίπ, αλλά η Λίβερπουλ χρειάζεται μια αξιόπιστη τετράδα κεντρικών αμυντικών, οπότε πρέπει να θεωρείται δεδομένη η περαιτέρω ενίσχυση. Ένα λοιπόν στόχος που εξετάζεται σοβαρά είναι και ο Τόμας Βερμάελεν.

βερμα 2

Ο Βέλγος αμυντικός της Μπαρτσελόνα είναι αισίως 30 χρονών, αλλά τις τελευταίες δυο σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε 21 ματς. Λόγος; Η εκνευριστική ευπάθεια σε μικρής αλλά και μεγάλης σοβαρότητας τραυματισμούς. Η Μπαρτσελόνα θέλει να τον ξεφορτωθεί και η Λίβερπουλ είναι εκεί για να επωφεληθεί, καθώς το εκτιμώμενο αντίτιμο θα είναι σαφώς μειωμένο.

Και όλα αυτά για έναν παίκτη με πάρα πολλά προσόντα και προοπτικές, αφού η αρχή της καριέρας του στον Άγιαξ ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή, κερδίζοντας το παρατσούκλι «Verminator», ως άλλος ποδοσφαιρικός… εξολοθρευτής.

Οι μέρες τους στην Μπαρτσελόνα έχουν τελειώσει και η Λίβερπουλ (ή οποιαδήποτε πρωτοκλασάτη ομάδα ενδιαφερθεί), θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τον διεθνή (52 συμμετοχές) Βέλγο.

Πηγή: www.sportotal.gr

Sport Revolution Team

Η επανάσταση στην αθλητική δημοσιογραφία ξεκινά εδώ. Έλα στην παρέα μας. Είναι μονόδρομος. Άποψη|Ψυχαγωγία|Αθλητισμός www.sportrevolution.gr