22:11, 14/06/2016 | Συντάκτης: Χάρης Σταμίρης

Death Stranding: Η νέα δημιουργία του Kojima – E3 Teaser Trailer

Ο Norman Reedus και ο Kojima αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα;

Μπορεί το Silent Hill με τον  Norman Reedus να μην έκατσε, όμως η συνεργασία του με τον Kojima παραμένει και ετοιμάζουν κάτι πολύ εντυπωσιακό. Μία νέα δημιουργία του Kojima έκανε εμφάνιση στην εκδήλωση της E3 με τίτλο Death Stranding.

Στο Death Stranding θα πρωταγωνιστεί ο Norman Reedus, ο ηθοποιός που λατρέψαμε στο Walking Dead.

Το βίντεο κάνει άνοιγμα με τον χαρακτήρα του Reedus να είναι συνδεδεμένος με ένα μωρό μέσω ενός ομφάλιου λώρου, γυμνοί και οι δύο με τον Reedus να στέκεται όρθιος σε μία παραλία γεμάτη απο νεκρά ψάρια και φάλαινες.

Ο χαρακτήρας του Reedus έχει ουλές στο στομάχι του, οι οποίες φαίνονται να σχηματίζουν έναν σταυρό, ενώ τα χέρια του είναι γεμάτα μαύρη βαφή.

Χάρης Σταμίρης

Λατρεύω τη Πληροφορική και το Cinema, πάθος μου όμως είναι το Gaming. Δεν θυμάμαι τι ήταν το πρώτο πράγμα σε κονσόλα που έπιασα, θυμάμαι όμως ξεκάθαρα την εποχή που ξεκίνησα να παίζω Atari, στη συνέχεια Sega, Gameboy κι έπειτα "αφιέρωσα" τη ζωή μου στο Playstation. Κάπως έτσι μπήκα στο κόσμο του Gaming, με Mario, SONIC, Mortal Kombat, Tomb Raider και φυσικά με το παιχνίδι της λατρεμένης μου Naughty Dog - Crash Bandicoot. Το Gaming θα με ακολουθεί για πάντα!