19:34, 25/11/2015 | Συντάκτης: Χάρης Σταμίρης

Το 1o τρέιλερ του Captain America: Civil War είναι γεγονός!

Το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer για το Captain America: Civil War (Εμφύλιος Πόλεμος) είναι γεγονός.  Δόθηκε πριν μερικές ώρες στην δημοσιότητα, Iron Man εναντίον Captain America, απλά επικό!

Τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά την ταινία Avengers: Age of Ultron. Στο τρέιλερ της ταινίας Civil War ξεκινάει με τους δύο ήρωες Captain America και Falcon να βρίσκουν τον Bucky (μία σκηνή απο το τέλος της ταινίας του Ant-Man), προσπαθούν να τον σώσουν απο την οργάνωση που τον κυνηγάει ώστε να τον εντάξουν στην ομάδα τους. Στη συνέχεια ενημερώνονται για ένα περιστατικό, τους εξηγείται πως ο κόσμος πιστεύει  ότι οι Σούπερ-ήρωες χρειάζονται κάποιο είδος επιτήρησης με το οποίο ο Iron Man συμφωνεί ενώ ο Captain America όχι, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει τους Avengers σε μια τραγική διαμάχη, έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στον Iron Man και τον Captain America.

civilwar

Στο trailer συμμετέχουν και οι υπόλοιποι ήρωες  Black Widow, War Machine, Winter Soldier (Bucky), Scarlet Witch, Hawkeye, Ant-Man επίσης θα πρωταγωνιστήσουν και  άλλοι όπως ο Black Panther που βλέπουμε στο τρέιλερ για πρώτη φορά, ο Vision τον οποίο είδαμε στο Avengers: Age of Ultron αλλά και ο αναμενόμενος Spider-Man όπου μετά απο συμφωνία με την Marvel και τη Sony, θα ενταχθεί στο σύμπαν της Marvel και ο οποίος θα έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε απο τα αδέρφια Russo και αναμένεται να προβληθεί η πρεμιέρα της στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου 2016.

Δείτε το τρέιλερ και σχολιάστε:

Χάρης Σταμίρης

Λατρεύω τη Πληροφορική και το Cinema, πάθος μου όμως είναι το Gaming. Δεν θυμάμαι τι ήταν το πρώτο πράγμα σε κονσόλα που έπιασα, θυμάμαι όμως ξεκάθαρα την εποχή που ξεκίνησα να παίζω Atari, στη συνέχεια Sega, Gameboy κι έπειτα "αφιέρωσα" τη ζωή μου στο Playstation. Κάπως έτσι μπήκα στο κόσμο του Gaming, με Mario, SONIC, Mortal Kombat, Tomb Raider και φυσικά με το παιχνίδι της λατρεμένης μου Naughty Dog - Crash Bandicoot. Το Gaming θα με ακολουθεί για πάντα!